Direct contact

06 – 53 97 98 13

Sfeervolle B&B en wellness centre
Sfeervolle B&B en wellness centre
Sfeervolle B&B en wellness centre
Sfeervolle B&B en wellness centre

Groepen

Jachthut ‘t Hijgend Hert is de perfecte locatie voor een weekend met vrienden, familie, of collega’s. De woning is een uniek object geheel in Finn house stijl gebouwd en beschikt over een verblijfsruimte van 140 m2 met een sfeervolle zithoek met loungebanken en een Finnoven houtkachel, een grote TV, en beamer

Er is een tweede sfeervolle zithoek rondom een open haard op gas. Naast de woonkamer bevindt zich een gezellige café ruimte met zithoek en een mooie houten bar met tapinstallatie koelingen en koffie apparaten.

Op het gigantische buitenterrein bevindt zich een groot zwembad die overdekt is en bij mooi weer open geschoven kan worden. Verder zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen.

Er zijn twee terrassen waarvan 1 overdekt met houtkachel en buitenkeuken met een echte Kamado Big Joe houtskool BBQ en waarin je ook heerlijke Pizza’s kunt Bakken.

Verder bevindt zich op het terrein een prachtige vijver met tuinhuis.

Voor de ontspanning vind je in het huis alle denkbare Wellness voorzieningen waaronder een Finse sauna, een Stoom sauna, een zonnebank en een grote 10 persoons buiten Jacuzzi.

Het zwembad kan het hele jaar gebruikt worden. Alleen tussen 1 oktober en 1 mei kan het alleen gebruikt worden als het ook verwarmd wordt. kosten voor verwarming zijn € 75 per nacht/ min 2 nachten in deze periode, en € 50 per nacht/ min 2 nachten in de zomerperiode, Extra verwarming kan het gehele jaar. Temperatuur van het zwemwater is dan minimaal 27 graden.

Op loopafstand van de Jachthut ‘t Hijgend Hert bevindt zich een klein meertje waar je met vergunning kunt vissen en roeien, een roeiboot is beschikbaar.
Er zijn mooie wandelroutes door en rondom het bos Moscou.

Ook op loopafstand van de Jacht hut zijn er sportvelden en een panna veld met kunstgras waar je mede gebruik van kunt maken. met uitzonderingen van de zaterdagen.

In de omgeving vind je de eeuwenoude stadjes Gramsbergen, Ootmarsum, Uelsen en Bad Bentheim, en er zijn volop mogelijkheden voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Een echte aanrader!

Jachthut ‘t Hijgend Hert is geschikt voor 20 personen en heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers.

U kunt de jachthut voor een week en voor de weekenden alleen boeken en reserveren via Belvilla.

Wilt u als groep een midweek boeken dan kunt u direct contact met mij opnemen.

Wij doen niet moeilijk en gaan ons uiterste best doen om aan al uw vragen en wensen te voldoen.

 

Foto’s ‘t Hijgend Hert